Köp papper via SkattkärrsIF

Skattkärrs IF säljer och levererar hushålls- och toalettpapper

Genom ett enkelt abonnemang kan du få extra stora toalettrullar från Serla eller Lambi direkt hem till din dörr tre gånger per år.
Möjligheten finns att även beställa enstaka leveranser.

• Serla toa 24 rullar per säck, 2-lager maximeter 165:-(56,3 meter/rulle, 12 öre/meter)
  • Lambi toa 24 rullar per säck, 3-lager 175:- (30 meter/rulle, 24 öre/meter)
  • Serla Hushållspapper 12 rullar per säck,2 lager.   160 :-  ( 28,8 meter per rulle )
  • Lambi Hushållspapper 12 rullar per säck, 3 lager.  175 :-   (19,5 meter per rulle)
  • Plastpåsar  2 l : 50 st. 3 l : 50 st och 5 l : 30 st =     60:-

Pappret är miljömärkt samt svensktillverkat. Priset är i nivå med genomsnittspriset i handeln. Säckarna är storleksanpassade för att passa föreningsrullens leveranstäthet och säljs inte i handeln.

Leverans sker under januari, maj och september, säckarna levereras till er dörr sista söndagen i månaden.

Beställningsblankett:
Högerklicka på länken och välj ”spara som”.  Länk till beställningsformulär, spara dokumentet som ”papper ”ditt för och efternamn”.
Klicka medmusen i de rutor som passar din beställning och skriv dina kontaktuppgifter längre ner. Spara igen.
Skicka din beställning via mail till This is a mailto link, skriv ”Papper och ditt för och efternamn” i ämnesraden.
(Du kan också skriva ut beställningsblanketten, fylla i, och lämna i brevlådan utanför klubbhuset.

Avisering sker via mail, en vecka innan leverans.

Inbetalningskort överlämnas i leverans (Skall vara betalat inom 10 dgr).
Betala på bankgiro 433-5519, och märk ALLTID med ditt namn, annars är betalningen ”anonym”.

Du kan också "Swisha" oss på mobilnummer = 123 132 38 80

med ett meddelande från vem och vad.

Uppdaterad: 2017-04-02 13:43
Skribent: Anette Stjärnkvist Lönnberg