Sponsorer

Skattkärrs IF Fotboll tackar alla sponsorer som hjälper och stöttar föreningen och dess verksamhet.

Föreningens  huvudsponsor är Torgnys Trä

Torgnys Trä huvudsponsor SIF

som tillsammans med en rad andra  sponsrande företag gör verksamheten möjlig.

Vi presenterar samtliga sponsorer på sidorna  i menyn här  till vänster. Klicka på A-C för att se våra sponsorer med företagsnamn på A,B eller C , länken D-F för att se företag på D, E eller F osv. Till varje sponsor ligger antingen länk till hemsida eller till karta/infosida. ta er gärna tid och se vilka sponsorer föreningen har.

Om du som är sponsor vill bidra med din logga skicka då den till vår webbmaster Nettan så lägger hon in den tillsammans med ditt företagsnamn här på sponsorsidorna.  Likaså om du har en hemsida vi missat att länka upp, bidra med en länk , även den till Nettan. (Maillänk ovan)

Tack än en gång för er medverkan till föreningens framgångar.

Uppdaterad: 2016-06-08 06:56
Skribent: Anette Stjärnkvist Lönnberg